Club5*
0
0,00 LEI
Losd fsdf sd
Nu ai nici un produs in cos.

Termeni si conditii

 1. Datele de identificare ale comerciantului
  1. S.C. Studio Moderna SA, cu sediul social in Bucuresti, Splaiul Independentei, nr. 319 L, Cladirea Paris, corp A1, parter, sector 6, cod postal 061072, inregistrata la Oficiul Registrul Comertului sub nr. J 40/12581/2002, CUI 15065733, atribut fiscal RO, capital social 90.000 lei, avand cont bancar nr. RO39 BACX 0000 0000 3743 7250, deschis la Uncredit Bank suc. Grigore Mora, operator de date cu caracter personal fiind inregistrat la ANSPDCP sub nr. 327.
 2. Modalitati de achizitionare a produselor. Comanda
  1. Consumatorul poate inregistra comenzi pe site, adaugand produsele dorite in cosul de cumparaturi si urmand pasii de finalizare a comenzii sau prin asistenta telefonica apeland numarul de telefon afisat pe pagina site-ului (tarif normal).
  2. In cazul in care produsele au fost adaugate in cosul de cumparaturi, fara finalizarea comenzii, acest lucru nu atrage dupa sine si rezervarea acestora.
  3. E-mailul primit automat de catre Consumator, imediat dupa efectuarea comenzii are rol de informare si nu reprezinta confirmarea Comenzii. Aceasta notificare se face electronic via e-mail in mod automat iar Contractul se considera incheiat intre Studio Moderna si Consumator in momentul primirii de catre Consumator de la Studio Moderna, prin intermediul postei electronice si/sau telefonic a notificarii de confirmare a Comenzii.
  4. SC Studio Moderna SA nu vinde produse in sistemul „din usa in usa” (door to door) si ca urmare, nu avem angajati care sa se deplaseze la locuinta dumneavoastra pentru a comercializa produsele noastre.
 3. Pretul produselor.Modalitati de plata
  1. Toate preturile produselor sunt exprimate in lei, contin TVA si sunt valabile in momentul comandarii lor. Toate preturile afisate sunt in RON. Preturile afisate nu contin taxa de timbru verde cat si taxa de transport.
  2. Produsele care au deja reduceri nu se pot cumula sau aplica alte reduceri.
  3. Preturile 'Club 5* sunt valabile numai pentru membrii validati Club 5*
  4. Platile facute online sunt securizate, toate datele inserate fiind protejate. Pentru mai multe informatii despre modalitatile de plata, click aici.
  5. Taxa de servicii/ taxa de manipulare are valoare fixa de 7,99 lei (TVA inclus) si se aplica doar comenzilor cu plata la livrare(ramburs). Comenzile platite online cu cardul sunt scutite de aceasta taxa.
  6. Taxa pentru ridicarea produselor din magazinele Top Shop/ Dormeo are valoare fixa de 5,99 lei (TVA inclus) si se aplica doar comenzilor care se ridica din magazinele fizice.
 4. Informatii despre livrare
  1. Pentru informatii despre livrare click aici.
 5. Dreptul de retragere
  1. Dispozitiile prevazute mai jos sunt aplicabile DOAR persoanelor fizice denumite ’’Consumator’’. Prezentele conditii nu sunt aplicabile persoanelor juridice.
  2. Potrivit legislației în vigoare, Cumpărătorul are dreptul să notifice în scris Vânzătorului că renunță la cumpărare, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului cu suportarea cheltuielilor de returnare.  Consumatorul, inainte de expirarea perioadei de returnare (14 zile), trebuie sa informeze Studio Moderna cu privire la decizia sa de returnare, prin una din urmatoarele variante:
   1. de a folosi modelul de formular de retragere ce se regaseste AICI
   2. de a face orice alta declaratie neechivoca in care isi exprima decizia de retragere din contract.
  3. IN CAZUL DEPASIRII TERMENULUI DE 14 ZILE, CONSUMATORUL ISI PIERDE DREPTUL DE A RETURNA PRODUSUL (DE A SE RETRAGE DIN CONTRACT).
  4. Clientul este informat asupra faptului că, în cazul în care produsele a căror returnare prezintă urme de uzură, zgârieturi, lovituri, șocuri mecanice sau, după caz, electrice, accesorii lipsă, certificate de garanție lipsă, Vânzătorul își rezervă dreptul de a decide acceptarea returului sau de a opri o sumă din valoarea produsului, sumă ce va fi comunicată după evaluarea prejudiciilor aduse. În cazul exercitării dreptului legal de returnare a produsului, rambursarea contravalorii acestuia se va face în cel mult 14 zile de la data solicitării returului, sub beneficiul recepției cantitative și calitative a returului, conform prezentei politici, prin aceeași metodă de plată.

   ! Consumatorul poate solicita returul de produse in urmatoarele cazuri:

   • a) Produsul livrat nu corespunde specificatiilor de pe site – Consumatorul poate solicita returnarea contravalorii sau inlocuirea acestuia;
   • b) Produs livrat deteriorat – Recomandam consumatorilor sa refuze receptionarea coletelor care prezinta deteriorari vizibile. Pentru a dovedi faptul ca produsele au fost livrate deteriorate, coletul poate fi fotografiat si se poate intocmi un proces verbal impreuna cu agentul firmei de curierat in care va fi mentionata starea coletului in momentul livrarii. Riscul de pierdere sau de deteriorare a produselor va este transferat integral in momentul in care intrati in posesia produsului. Orice reclamatie ulterioare nu va fi luata in considerare.
   • c) Produs lipsa din colet – In cazul in care consumatorul nu intra in posesia tuturor produselor comandate, este necesar sa ne sesizeze folosind formularul de la adresa sau prin e-mail la adresa walkmaxx@studio-moderna.com, in termen de maxim 72 ore de la receptionarea coletului. Orice reclamatie ulterioara nu va fi luata in considerare.
  5. Clientul suportă doar costurile directe legate de returnarea produselor, cu excepția cazului în care Vânzătorul acceptă să suporte acele costuri. Clientul va trebui sa suporte costul direct al returnarii bunurilor. Costul aproximativ este estimat la maximum 350 lei. In cazul vânzârii on-line, prin corespondenta sau prin telefon pentru produsele care au fost livrate la domiciliul Clientului la momentul incheierii contractului, Vanzatorul preia produsele pe cheltuiala sa daca produsele, prin natura lor, nu pot fi returnate în mod normal prin posta sau curier.
  6. Clientul este responsabil doar în ceea ce privește diminuarea valorii produselor rezultată din manipularea acestora, diferit de ceea ce este necesar pentru determinarea naturii, caracteristicilor și funcționării produselor.
  7. Din motive de igienă, produsele textile destinate folosirii personale intime (inclusiv dar fără limitare la prosoape, lenjerii de pat, halate, perne) și care au fost desigilate vor fi considerate purtate /utilizate, și nu pot fi returnate și /sau înlocuite decât pentru lipsă de conformitate.
  8. Sunt exceptate de la exercitarea dreptului de retur produsele care se pot deterioara sau degrada rapid, produsele ce sunt parte a unui ansamblu și nu pot fi, prin natura acestora, separate de celelalte elemente componente.
  9. Personalul SC Studio Moderna SA nu se deplaseaza la domiciliul clientului pentru ridicarea produselor.
  10. Politica de retur mai sus mentionata se aplica doar produselor comandate online pe site-urile www.top-shop.ro, www.dormeo.ro, www.walkmaxx.ro, www.delimano.ro, www.wellneo.ro, www.rovus.ro si au fost receptionate de catre consumator in urma transportului prin curier. Politica de retur mai sus mentionata nu se aplica in cazul produselor cumparate direct din magazinele Top Shop / Dormeo; pentru produsele achizitionate direct din magazin (comert direct),  se aplica procedura de retur din magazinul respectiv, unde au fost emise documentele de vanzare. Sunt exceptate de la dreptul de retragere din contract furnizarea de produse sigilate care nu pot fi returnate din motive de protectie a sanatatii sau din motive de igiena si care au fost desigilate de Consumator.
  11. Care sunt situaţiile/produsele neramursabile?

   Nu se acordă rambursare pentru produsele asupra cărora au fost efectuate intervenții neautorizate, cele care prezintă urme de exploatare sau întreţinere necorespunzătoare/ incorectă a produsului (zgârieturi, ciobituri, şocuri mecanice/electrice). În cazul în care este posibilă aducerea la conformitate a acestor produse, cumpărătorul va fi informat cu privire la faptul că va suporta atât contravaloarea pieselor înlocuite, cât şi manopera/reparaţia. Electrocasnicele mici, în cazul în care au fost desigilate şi testate de către client, trebuie aduse curate pentru a fi acceptat returul.

   Produsele cosmetice, corsetele şi lenjeria de corp, din motive de protecţie a sănătății sau din motive de igienă, nu sunt acceptate ca şi retur dacă au fost desigilate, utilizate sau testate. Nu pot fi returnate produsele deteriorate sau murdărite din cauza neambalării corespunzatoare, cât şi produsele care poartă semne de uzură sau mirosuri improprii.

  12. Sesizarile/Sugestiile privind produsele/serviciile noastre se pot face utilizand formularul click aici sau prin e-mail către adresa relatiiclienti.walkmaxx@studio-moderna.com.

   Ne angajăm ca în termen de maxim 48 ore să primiți un răspuns privind sugestia/sesizarea dumneavoastră. Toate sesizarile/sugestiile dumneavoastra sunt foarte importante pentru noi si de fiecare data vom dispune toate masurile necesare pentru solutionarea acestora intr-un mod amiabil.

  13. Te rugăm să verifici integritatea fizica a coletelor în momentul în care le primești de la firma de curierat în prezența curierului și, în cazul în care vreunul dintre colete este deteriorat, să soliciți întocmirea unui proces verbal de constatare a daunelor dacă și produsele din acest colet prezintă urme de deteriorare. Orice reclamație ulterioară nu va fi luată în considerare.

 6. Garantii
  1. Dispozitiile prevazute mai jos sunt aplicabile DOAR persoanelor fizice denumite in cele ce urmeaza ’’Consumator’’. Prezentele conditii nu sunt aplicabile persoanelor juridice.

   Pentru informatii despre acordarea garantiei click aici.

 7. Forta majora si cazul fortuit
  1. SC Studio Moderna SA nu este raspunzatoare de neexecutarea la termen si/sau de executarea necorespunzatoare a oricarei obligatii care ii revine daca aceasta a fost cauzata de forta majora sau de caz fortuit. Forta majora este orice eveniment extern, imprevizibil, absolut invincibil şi inevitabil. Cazul fortuit este un eveniment care nu poate fi prevazut si nici impiedicat de catre SC Studio Moderna SA.
 8. Informatii privind DEEE (Deseuri de echipamente electrice si electronice)
  1. Ordonanta de urgenta nr. 5/2015 stabileste masuri pentru protejarea mediului si a sanatatii populatiei prin prevenirea si reducerea efectelor negative ale generarii si gestionarii deseurilor de echipamente electrice si electronice (DEEE), prin reducerea efectelor globale ale utilizarii resurselor si prinimbunatatirea eficientei utilizarii acestor resurse.
  2. Pentru a contribui la o dezvoltare durabila, utilizatorii de echipamente electrice si electronice (EEE) au obligatia de a respecta urmatoarele dispozitii ale ordonantei:

   • sa nu elimine DEEE impreuna cu deseurile menajere din locuinta;
   • sa predea DEEE numai catre punctele si centrele de colectare special amenajate in acest scop.

   Astfel, utilizatorii de EEE participa activ la valorificarea si reciclarea DEEE, contribuind la reducerea potentialelor efecte nocive asupra mediului si sanatatii umane ca urmare a prezentei substantelor periculoasein EEE. Încalcarea acestor dispozitii legale constituie contraventie si se sanctioneaza cu amenda de la 500 lei la 1.000 lei pentru persoanele fizice si cu amenda de la 10.000 lei la 20.000 lei pentru persoanele juridice. Pentru mai multe informatii, descarca aici Pliantul de Informare pentru Utilizatorii EEE din Romania Pentru a accesa harta interactiva de pe site-ul Asociatiei RoRec, click aici.

 9. Disfunctionalitati ale site-ului
  1. Informatiile continute de acest site sunt doar in scopuri de informare. Informatiile sunt furnizate de Studio Moderna si, in pofida faptului ca incercam sa publicam informatii actualizate si corecte, nu garantam si nu ne asumam responsabilitatea in ceea ce priveste: acuratetea, fiabilitatea, integritatea, compatibilitatea sau disponibilitatea si functionalitatea online a site-ului in termini de: continut, informatii, produse, servicii sau grafica. Orice act (de incredere) care se bazeaza pe astfel de informatii este prin urmare asumat de catre utilizator. Studio Moderna isi rezerva dreptul de a dezactiva paginile web si a intrerupe activitatea magazinelor on-line din motive tehnice, de mentenanta si intretinere. In ciuda celor mai bune eforturi, exista sansa ca un numar mic de produse din catalogul nostru sa nu afiseze pretul corect. In cazul in care un articol este vandut la un pret incorect, vom face tot ce ne sta in putinta – in limita posibilitatilor tehnice – de a va contacta inainte pentru a va oferi informatii cu privire la procesul de expediere sau va vom anula comanda, caz in care veti fi notificati.

   Totodata, nu vom fi raspunzatori pentru orice pierderi sau daune, directe, indirecte sau contextuale , care apar drept consecinta sau au legatura cu utilizarea si functionalitatile site-ului. In plus, in masura permisa de legislatia in vigoare, noi (inclusiv, filialele, afiliatii, partenerii, agentii, directorii si angajatii) nu suntem raspunzatori pentru niciun fel de daune sau pierderi (inclusiv, dar fara a se limita la: pierderi de bani, reputatie, profit, sau alte pierderi intangibile sau orice daune speciale, indirecte, sau contextuale) care rezulta direct sau indirect din:

   • utilizarea eronata a paginilor de web si / sau serviciile noastre;
   • preturile afisate, transport sau alte servicii;
   • intarzieri sau intreruperi ale site-urilor noastre;
   • virusi sau alte programe malware obtinute prin accesarea sau conectarea la site-ul nostru;
   • erori, bug-uri sau inexactitati de orice fel in serviciile noastre, informatii, sau produse;
   • deteriorarea dispozitivului hardware de la utilizarea oricarora dintre serviciile noastre;
   • continutul, actiunile sau inactiunile unor terte parti.

CARACTERISTICI ALE VÂNZĂRII ONLINE

Prin utilizarea Site-ului şi, după caz, înregistrarea unei Comenzi pe Site, Clientul acceptă şi este de acord cu forma de comunicare la distanţă prin care Vânzătorul își derulează operațiunile.

Toate elementele folosite pentru descrierea Produselor (cum ar fi, dar nu limitat la, imagini statice ori dinamice, text descriptiv, prezentări grafice ori video) nu reprezintă o obligaţie contractuală din partea Vânzătorului, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare şi informare. Din acest motiv, vă solicităm ca înainte de efectuarea unei Comenzi, să verificaţi cu atenţie caracteristicile Produsului astfel cum apar prezentate pe Site.

Studio Moderna depune toate diligenţele pentru asigurarea corectitudinii şi completitudinii datelor şi informaţiilor publicate pe Site, inclusiv cu privire la descrierea Produselor, precum și preţurile indicate. Cu toate acestea, persoanele care utilizează acest Site sunt informate cu privire la posibilitatea apariţiei unor erori. În măsura în care se constată că eroarea a afectat sau, după caz, influențat o Comandă sau Contractul încheiat, Studio Moderna va informa Clientul în cel mai scurt timp posibil în vederea reconfirmării Comenzii/a valabilităţii Contractului sau, eventual, anularea acesteia/acestuia.

Produsele ce fac obiectul vânzării în cadrul unei promoţii sau campanii de orice tip se vor supune şi termenelor şi condiţiilor aplicabile respectivei campanii sau promoţii şi care va fi anunţată în mod corespunzător în prealabil. Clienţii sunt rugaţi să citească termenii şi condiţiile aplicabile unei anumite campanii sau promoţii înainte de efectuarea unei Comenzi cu privire la Produse care fac parte din respectiva campanie sau promoţie.

Pentru motive justificate (cum ar fi, dar nelimitat la, lipsa din stoc a unor Produse), Vânzătorul își rezervă dreptul de a modifica tipul ori cantitatea Produselor din Comandă. Într-o astfel de situaţie Clientul va fi de îndată înştiinţat cu privire la modificarea intervenită şi va avea dreptul de a accepta noile caracteristici ale Produselor care fac obiectul Comenzii ori de a le refuza, caz în care Comanda se consideră anulată, iar părţile vor fi puse în situaţia anterioară emiterii Comenzii (inclusiv returnarea oricăror sume încasate, după caz), fără ca Vânzătorul să fie ţinut răspunzător pentru orice prejudicii suferite de Client.

Utilizatorii acestui Site sunt informaţi cu privire la faptul că achiziţionarea online a Produselor presupune o experienţă diferită de cea din magazinele Top Shop sau Dormeo. Din acest motiv, este important să aveţi în vedere că oricare dintre, dar fără a se limita la, culorile, dimensiunile şi forma Produselor ar putea fi diferite decât în realitate. În ceea ce priveşte dimensiunile Produselor, solicităm utilizatorilor Site-ului să verifice specificaţiile/descrierile ataşate fiecărui Produs.

Utilizatorii acestui Site sunt de asemenea informaţi asupra faptului că unele Produse comercializate prin intermediul Site-ului, precum şi unele promoţii/campanii desfăşurate nu sunt în mod necesar disponibile în magazinele fizice şi invers. Studio Moderna are dreptul de a modifica oferta de Produse, preţurile şi promoţiile/campaniile de pe Site sau din magazinele sale.

Accesarea acestui Site se realizează pe riscul propriu al utilizatorului, Studio Moderna nefiind în niciun fel răspunzătoare pentru orice prejudicii directe sau indirecte determinate de accesarea Site-ului sau ca urmare a efectuării/finalizării unei Comenzi sau oricărei utilizări a datelor şi informațiilor de pe acest Site.