Club5*
0
0,00 LEI
Losd fsdf sd
Nu ai nici un produs in cos.

TEHNOLOGIA NOASTRĂ

PENTRU A TE BUCURA DE VIAȚĂ ÎN AFARA ZONEI TALE DE CONFORT, MAI ÎNTÂI TREBUIE SĂ PĂȘEȘTI ÎN EA.

Încălțămintea reprezintă mai mult decât o parte din garderoba noastră care ne menține picioarele în siguranță atunci când călcăm pe suprafețe dure, iar confortul este mult mai mult decât un sentiment. Încălțămintea Walkmaxx reprezintă bunăstare, un sentiment de libertate și încredere la fiecare pas, în fiecare zi, cu orice ocazie. Arată și se simte bine!

Pentru un nivel atât de ridicat de confort, apelăm la cele mai noi tehnologii din industrie și folosim cele mai bune materiale, pentru performanțe uimitoare!

WALKMAXX ORIGINALS

Faimoasa talpă rotunjită Walkmaxx a fost dezvoltată în Germania ca o talpă inovatoare, care imită mișcarea naturală a piciorului și care îmbunătățește, așadar, confortul în timpul mersului. Am lansat gama Walkmaxx Originals pentru a aduce și mai multă energie în viața oamenilor, inspirându-i, totodată, să se miște mai bine și mai mult.

STRUCTURA

 • TALPA EXTERIOARĂ

  Talpa exterioară se distinge prin baza anti-alunecare, spațiul larg dintre degete și tracțiunea excelentă. Combinate, aceste caracteristici asigură activarea musculaturii, o mai bună postură și un confort uimitor. Încălțămintea perfectă pentru a te ține constant în mișcare!

 • BRANȚ

  Branțul are un design ușor, care economisește energie și absoarbe șocurile. Aceste calități tehnologice au ca rezultat o distribuție uniformă a greutății corporale, ceea ce înseamnă că vei avea mereu senzația că mergi desculț.

 • CARÂMB

  Când ești mulțumit de aspectul încălțămintei pe care o porți, te simți mai încrezător. Partea superioară a încălțămintei Walkmaxx are un aspect funcțional și estetic și se potrivește oricărui tip de picior. Walkmaxx are grijă de bunăstarea ta!

WALKMAXX TREND

Talpa plată reprezintă cel mai important aspect al gamei noastre. A fost dezvoltată pentru a-ți oferi confort pe parcursul întregii zile, indiferent de nevoi - pentru a sta în picioare toată ziua, pentru a te bucura de o plimbare sau de o călătorie sau în momentele în care lucrezi. Ne-am dorit ca tu să simți că ai întreaga lume la picioare, în orice direcție decizi să mergi. Indiferent de loc sau de moment, cu Walkmaxx Trend vei avea parte de confort!

STRUCTURA

 • TALPA EXTERIOARĂ

  Când vine vorba de proiectarea tălpii exterioare, stabilitatea este esențială. Te poți baza pe încălțămintea noastră pentru a-ți îmbunătăți performanța de mișcare, pentru a-ți aduce corpul într-un echilibru perfect sau pentru a-ți spori încrederea cu fiecare pas pe care îl faci.

 • BRANȚ

  Branțul dispune de materiale de înaltă calitate, care oferă rezultate remarcabile, astfel că încălțămintea este ușoară, absoarbe șocurile și asigură amortizare de la călcâie, până la degete. Ai parte de o experiență relaxantă cu fiecare pas, chiar și în zilele cele mai active.

 • CARÂMB

  Finisajul neted și suportul lateral suplimentar asigură faptul că încălțămintea noastră ți se potrivește perfect. Încălțămintea Walkmaxx îți oferă combinația perfectă - confort, stil și suport.