Beneficiile pantofilor Walkmaxx Rounded

La Walkmaxx;® suntem constienti de importanta pe care o au pantofii in viata de zi cu zi. In vreme ce pantofii corecti ne imbunatatesc dispozitia si ne cresc increderea de sine, cei gresit alesi aduc durere, disconfort si pot duce chiar la deformari.

Gratie tehnologiei inovative, suntem mandri sa oferim produse unic proiectate, facute din materiale de cea mai inalta calitate. Dar fiind atenti la fiecare detaliu, avem mare grija ca produsele Walkmaxx® sa ofere o solutie deopotriva sanatoasa si comoda pentru reducerea a numeroase probleme.

Diferentierea Walkmaxx

Cand porti incaltaminte nepotrivita pe suprafete tari si plate, calcaiul si pernitele talpii pot fi fortate, ceea ce duce la aparitia durerii. Pantofii Walkmaxx cu talpa rotunjita pot ajuta la reducerea presiunii asupra picioarelor.

Vezi diferenta dintre pantofii normali si Walkmaxx in imaginea din dreapta:

  • Cu rosu este indicata presiunea ridicata
  • Cu albastru si verde este indicata presiunea redusa asupra corpului

Intrucat zonele unde se exercita cea mai mare presiune la nivelul picioarelor predispun la aparitia problemelor, cum ar fi ulceratiile, faptul ca pantofii Walkmaxx reduc presiunea este esential pentru sanatatea generala a picioarelor. Acesti pantofi sunt functionali - spre deosebire de pantofii obisnuiti, ei stimuleaza activitatea musculara in timpul mersului si imbunatatesc circulatia sangvina.

Presiune ridicata

Talpa plata normala

Presiune scazuta

Talpa rotunjita Walkmaxx

Cum functioneaza talpa rotunjita?

Talpa rotunjita distribuie in mod uniform greutatea corpului si presiunea asupra genunchilor, calcaielor si a zonei lombare, prevenind aparitia durerilor si incurajand o pozitie corecta in timpul mersului. Imita mersul descult prin reproducerea miscarii naturale de rulate a piciorului, incurajand o miscare sanatoasa si, astfel, prevenind deformarile.

Talpa rotunjita ajuta la activarea muschilor, eliminand incordarea incheieturilor si imbunatatind postura. Prin distribuirea uniforma a greutatii corpului, se asigura senzatia ca umbli gol si se evita aparitia deformarilor si a durerii de picioare

  • 1 Reduce durerea la nivelul salelor
  • 2 Intareste muschii
  • 3 Minimizeaza tensiunea la nivelul genunchilor
  • 4 Reduce senzatia de picioare grele
  • 5 Previne umflarea picioarelor
1 2 3 4 5