Club5*
0
0,00 LEI
Losd fsdf sd
Nu ai nici un produs in cos.

Modalitati de plata

Poți alege dintre următoarele modalități de plată:

  1. Numerar la livrare (plata ramburs)
  2. Plata online cu cardul tău de debit sau de credit
  3. Plata prin credit cu rambursare în rate lunare

1. Plata la livrareeste cel simplu mod de plată. Nu trebuie decât să ai banii în numerar conform comenzii tale și sa îi înmânezi curierului care asigura livrarea în schimbul produsului tău.

2. Se poate efectua plata online cu cardul personal sau cu cardul de business, în aceleași condiții de siguranță deplină ca și în cazul tranzacțiilor realizate la bancomat sau în magazine prin plata la POS.

Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Clasic si Electron) si MASTERCARD (Mastercard și Maestro) dacă au cod de securitate CVV2 sau CVC2 format, de regulă, din 3 cifre regăsite pe spatele cardului.

Avantajele acestei metode de plată:

  • comoditate și ușurintă în procesul de comandă
  • siguranța plății
  • fără costuri suplimentare
  • poți plăti iîn RATE în condițiile instituției financiare emitente a cardului, mai multe detalii aici
  • poți trimite cadouri unei persoane dragi chiar dacă nu sunteți în același oraș

CUM poți plăti online cu cardul?
Pas 1: Selectezi la metoda de plată “Online cu card bancar" sau “CardAvantaj sau Optimo Card” sau “Alt card de credit” și apeși "Finalizare comanda".

Pas 2: Se face redirecționarea pe o legatura securizată pe pagina procesatorului de plăți prin carduri bancare PayU. Va trebui să introduci în formular numărul cardului, data expirării (ambele informații le găsiți tipărite pe card) codul CVV2/CVC2 și numărul de rate, dacă este cazul. Apoi apeși “Pasul următor”.

Pas 3: După finalizarea comenzii vei primi confirmarea pe pagina procesatorului de carduri bancare, precum și un e-mail de confirmare cu detaliile tranzacției.

3. În situația în care nu ai banii necesari pentru a plăti produsele dorite, avem soluția pentru tine: credit în rate lunare

Te putem ajuta sa obții simplu un credit cu rate ușoare dacă valoarea coșului de cumpărături este de cel puțin 399 lei, mai multe detalii regasești aici și aici. Creditul nu este acordat de catre Studio Moderna S.A., ci de una dintre instituții financiare partenere în urma analizei cererii de credit.
În anumite perioade, avem oferte speciale de finanțare unde nu avem impusă o valoare minimă a creditului și/sau avem costuri de finanțare foarte avantajoase, mai multe detalii aici.

Dacă dorești să achiziționezi produsele prin credit în rate, te rugăm să suni la 0374 521445 (tarif normal) sau să ne trimiți un e-mail cu datele tale de contact la adresa rate.ro@studio-moderna.com și te sunăm noi.