Club5*
0
0,00 LEI
Losd fsdf sd
Nu ai nici un produs in cos.

ISTORIA NOASTRĂ

FIECARE PAS PE CARE L-AM FĂCUT ÎN TRECUT NE-A AJUTAT SĂ DEVENIM CINE SUNTEM AZI ȘI, CU FIECARE PAS, DIN CE ÎN CE MAI MULȚI OAMENI S-AU ALĂTURAT CĂLĂTORIEI NOASTRE SPRE VIITOR.

Desi brandul Walkmaxx este destul de tânăr, misiunea noastră de a oferi confort la fiecare pas a rămas aceeași de-a lungul anilor și va continua și în viitor.

Ceea ce era în 2010 doar o companie de încălțăminte, acum a devenit o mișcare internațională de renume, cu peste un milion de clienți mulțumiți.

2010

 

POVESTEA MIILOR DE KILOMETRI ÎNCEPE CU O SINGURĂ PERECHE DE ÎNCĂLȚĂMINTE

Primul model de încălțăminte a fost lansat - Walkmaxx Black. Acesta reprezintă primul pas în crearea unui brand pe care toata lumea urma să-l iubească.

2012

 

MIȘCAREA ÎNCEPE

Portofoliul nostru începe să se dezvolte ca răspuns la nevoile clienților noștri. Walkmaxx devine un brand recunoscut de încălțăminte confortabilă în Europa, cu peste 15 modele.

2015

 

CU CÂT MAI MULT, CU ATÂT MAI BINE

Cu o extindere suplimentară a portofoliului, acum oferim mai mult de 50 de modele.

2016

 

CLIENȚII REPREZINTĂ GRIJA NOASTRĂ

Dezvoltăm 3 game pentru a satisface nevoile specifice ale clienților și totodată, pentru a ameliora problemele de picioare cu care aceștia se confruntă - Fit, Pure și Comfort.

2017

 

SPIRITE LIBERE

Lansăm prima colecție și ne focusăm pe confort. Aceasta promovează libertatea de mișcare și are ca rezultat un stil de viață mult mai activ al clientului.

2019

 

STIL

Gama Trend, cu designul său contemporan, reprezintă un pas important în ceea ce privește încălțămintea la modă.

2020

 

10 ANI DE CONFORT

Sărbătorim 10 ani cu un număr impresionant - am vândut aproape 7 milioane de perechi de încălțăminte în peste de 20 de țări.

2021

 

PĂȘIM ÎN VIITOR

Dezvoltăm o gamă de încălțăminte cu o nouă talpă plată, care se distinge printr-o combinație perfectă de confort și design modern.

WALKMAXX FACE PAȘI IMPORTANȚI ÎNAINTE

În portofoliul Walkmaxx vom introduce prima noastră colecție sustenabilă de încălțăminte - Walkmaxx Green. Prin minimizarea impactului pe care îl avem asupra mediului, ne asigurăm că toți clienții noștri pot face alegeri responsabile și, totodată, că pot juca un rol important în crearea unui viitor sustenabil. Încălțămintea din gama Walkmaxx Green este respirabilă, ușoară, extrem de adaptabilă la forma piciorului și cu un aspect îndrăzneț și contemporan.

O persoană înțeleaptă a spus odată că, dacă am fi meniți să rămânem într-un singur loc, am avea rădăcini în loc de picioare. La Walkmaxx, suntem convinși că fiecare aventură începe cu un singur pas, așadar, ne asigurăm că este unul confortabil.

  • Walkmaxx se mândrește cu un procent de 90% în ceea ce privește satisfacția clientului.

  • În medie, un client Walkmaxx deține 3 perechi de încălțăminte Walkmaxx.

  • Walkmaxx îți oferă confortul de care picioarele tale au nevoie.