Club5*
0
0,00 LEI
Losd fsdf sd
Nu ai nici un produs in cos.
Photo
Video
SKU: 99-1000179263

Mini Bufnițe Expresive Hoo-Hoo Dormeo

Descriere scurtă

Mini Bufnițele Expresive - cadoul ideal pentru toți cei cărora nu le este frică să-și exprime emoțiile. Colecția este completată de 2 membrii noi: bufnița verde Goody-Coo și bufnița albă Blushy-Hoo. Fiecare bufniță are o înălțime de 15 cm, o lățime de 14 cm și este umplută cu microfibre moi Wellsleep®. Este complet lavabilă la mașina de spălat la 30°C.

39,00 LEI
Mini Bufnițe Expresive Hoo-Hoo Dormeo
Pentru informatii despre perioada de livrare, selectati o varianta.
Comenzi si asistenta clienti 021 301 73 48
Descriere scurta

Mini Bufnițele Expresive - cadoul ideal pentru toți cei cărora nu le este frică să-și exprime emoțiile. Colecția este completată de 2 membrii noi: bufnița verde Goody-Coo și bufnița albă Blushy-Hoo. Fiecare bufniță are o înălțime de 15 cm, o lățime de 14 cm și este umplută cu microfibre moi Wellsleep®. Este complet lavabilă la mașina de spălat la 30°C.

Afla mai multe
Detalii despre produs

O bufniță pentru fiecare stare de spirit

O bufniță înțeleaptă știe că este important să ai grijă atât de emoțiile tale, cât și de cele ale oamenilor din jurul tău, pentru a te bucura de o viață fericită și împlinită. Îți poți exprima sentimentele cu un prieten extrem de moale și atrăgător, care este extrem de ușor de întreținut și are o dimensiune compactă (16 cm). Mini Bufnița reprezintă prietenul în care poți să ai încredere deplină, fiind mereu lângă tine atunci când ai nevoie de o îmbrățisare.

Vezi aici toate Mini Bufnițele Expresive

Dormeo Emotion Mini Owl II Dormeo Emotion Mini Owl II Dormeo Emotion Mini Owl II Dormeo Emotion Mini Owl II Dormeo Emotion Mini Owl II Dormeo Emotion Mini Owl II

Explorezi diferite sentimente cu un prieten

Pe măsură ce un copil învață mai multe despre mediul în care trăiește, acesta are nevoie să-și înțeleagă mai bine emoțiile și să învețe cum să le facă față cu succes. Mini Bufnițele Expresive Dormeo îi oferă șansa de a expora lumea emoțiilor într-un mod sigur și distractiv. Ce înseamnă timiditatea sau nemulțumirea? Ce ar trebui să simțim în momentul în care întâlnim o persoană nouă? Ce ne sperie și ce ne face să zâmbim? Află împreună cu noi și crești înconjurat de dragoste și siguranță. 

 • Dormeo Emotion Mini Owl II

  GOODY - COO

  Bufnița expresivă Goody-Coo știe că uneori poți să fii indispus, dar adevărata putere se află în interiorul tău. Axează-te doar pe lucrurile care îți oferă satisfacție deplină, căci starea ta sufletească se va reflecta mereu și asupra lumii exterioare. 

  Goody-Coo te va ajuta mereu să ai grijă de starea ta sufletească!

 • Dormeo Emotion Mini Owl II

  BLUSHY - HOO

  Blushy-Hoo este o bufniță timidă și liniștită. Uneori nu se simte bine în preajma oamenilor și știe cât este de dificil să le arăți acestora cine ești cu adevărat.

  Blushy-Hoo te va ajuta să te simți în largul tău, chiar și atunci când ești înconjurat de oameni noi. În plus, îți va demonstra că poți să strălucești în orice moment, indiferent de emoția pe care o simți. 

Beneficii pentru sănătatea emoțională

Studiile de știință arată că sănătatea emoțională te poate ajuta să trăiești o viață mai fericită și mai împlinită. Persoanele care știu să-și gestioneze atât propriile emoții, cât și pe cele ale celor din jur, dețin:

 • Relații mai sănătoase și mai stabile.
 • Mai multă încredere de sine și sentimente constructive față de propria persoană.
 • Rezultate mai bune la școală sau la job.
 • Mai puține probleme de comportament.
 • O mai bună atenție și concentrare.
 • Nopți mai odihnitoare și zile mai active.
Dormeo Emotion Mini Owl II

Două noi emoții de explorat

Colecția Bufnițele Expresive are 2 membrii noi: bufnița verde Goody-Coo și bufnița albă Blushy-Hoo, care exprimă timiditate și mulțumire. Fiecare bufniță are o expresie unică - nu-i vei putea rezista! Prietenul ideal pentru momentele de somn sau de joacă!

Dormeo Emotion Mini Owl II

Ușor de transportat și de curățat

Fiecare Mini Bufniță Expresivă are o înalțime de 16 cm și o lățime de 14 cm - ideală pentru a te juca cu ea. În plus, datorită dimensiunii, poți să iei bufnița în orice aventură. Umplutura este realizată din microfibre avansate Wellsleep®, care o oferă o senzație plăcută de catifelare. Poate fi spălată în mașina de spălat la 30°C, pentru o prospețime de lungă durată!

Bufnițe Expresive Dormeo Hoo-Hoo - 3în1

Sunt realizate în aceleași culori ca Mini Bufnițele Expresive Dormeo Hoo-Hoo, dar au dimensiuni mai mari.

 • Dormeo Emotion Mini Owl II

  Blushy - Hoo

 • Dormeo Emotion Mini Owl II

  Goody - Coo

Fă cunoștință cu GOODY-COO și BLUSHY-HOO

Bufnițele expresive vin în aceleași culori și emoții ca și prietenii lor mai mici.

Click aici pentru mai multe detalii

Dormeo Emotion Mini Owl II
Informatii Tehnice Vezi materialele folosite și alte detalii tehnice care îți vor răsfăța picioarele.
Caracteristici suplimentare Fully washable at 30°C.
Dimensiune Height: 16cm; Width: 16cm
Material 100% polyester, micro fibre tehnologic imbunatatite wellsleep
Program Dormeo Sufragerie
Disponibilitate în magazine Vrei cu nerăbdare o pereche de încălțăminte Walkmaxx chiar acum? Verifică stocul magazinelor din apropierea ta și alege perechea care ți se potrivește.
Poti ridica produsele comandate online si din magazinele noastre, prin optiunea Click&Collect (cu excepția saltelelor). Magazinul de la care le poti ridica va putea fi ales in procesul de comanda, in a doua etapa. De asemenea, produsul este disponibil la vanzare in urmatoarele magazine:

Pareri clienti (0 Pareri)

Încă nu sunt review-uri pentru acest produs

Cum evaluezi acest produs? *

1 1 stea
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star