Club5*
0
0,00 LEI
Losd fsdf sd
Nu ai nici un produs in cos.
Photo
Video
SKU: 99-1000216597

Familia Mini Bufnițelor Expresive Dormeo

Descriere scurtă

Cu ajutorul celor 6 bufnițe adorabile, te bucuri de sentimentul de căldură pe care familia ți-l oferă. Sunt prezente 3 generații: mama, tatăl, sora, fratele, bunica și bunicul. Fiecare bufniță are un design unic și este realizată din materiale de cea mai înaltă calitate. Bufnița are o dimensiune de 16 cm și este lavabilă la mașina de spălat la 30°C. Poate fi folosită pentru îmbrățisări, jocuri și somn.

49,00 LEI
Familia Mini Bufnițelor Expresive Dormeo
Pentru informatii despre perioada de livrare, selectati o varianta.
Comenzi si asistenta clienti 021 301 73 48
Descriere scurta

Cu ajutorul celor 6 bufnițe adorabile, te bucuri de sentimentul de căldură pe care familia ți-l oferă. Sunt prezente 3 generații: mama, tatăl, sora, fratele, bunica și bunicul. Fiecare bufniță are un design unic și este realizată din materiale de cea mai înaltă calitate. Bufnița are o dimensiune de 16 cm și este lavabilă la mașina de spălat la 30°C. Poate fi folosită pentru îmbrățisări, jocuri și somn.

Afla mai multe
Detalii despre produs

Pune familia pe primul loc și te vei bucura de o viață fericită

Dacă dorești să creezi un mediu sigur pentru copiii tăi, povestește-le despre valorile familiei. Relațiile și legăturile care se formează încă de la o vârstă fragedă îi oferă copilului puterea și încrederea de care are nevoie pentru a face față oricărei provocări care poate apărea la maturitate. Familia îți oferă confortul și energia de care ai nevoie, indiferent de vârstă.

Dormeo Emotion Mini Owl Family Dormeo Emotion Mini Owl Family Dormeo Emotion Mini Owl Family Dormeo Emotion Mini Owl Family Dormeo Emotion Mini Owl Family Dormeo Emotion Mini Owl Family

Fă cunostință cu noii prieteni - Familia bufnițelor!

Noile Mini Bufnițe Expresive au 16 cm și reprezintă partenerul perfect cu care să te joci și să-ți împărtășești secretele. Familia reprezintă locul în care copiii învață despre această lume și despre propria lor persoană. Dobândesc noi abilități și învață despre sentimente și valori.

 • Dormeo Emotion Mini Owl Family

  Mama bufniță

  Ea îi învață pe copii să facă diferența între bine și rău și dă cele mai bune îmbrățisări și sărutări, mai ales când aceștia își zgărie genunchii jucându-se afară.

  Este foarte mândră de reușitele copiilor ei, oricât de mici ar fi, și îi încurajează mereu pe micii pui de bufniță să facă ceea ce le place mai mult, fie că vorbim despre fotbal sau despre tobe.

 • Dormeo Emotion Mini Owl Family

  Tata bufniță

  El îi învață pe copii cât de interesantă este viața. Îi învață să meargă pe bicicletă, să se cațere în cei mai înalți copaci și să înoate în cele mai adânci mări. El știe, totodată, că uneori experiența o capeți doar făcând greșeli. Este alături de micuți atunci când fac primii pași și îi îi sprijină atunci când eșuează.

  Mai mult de atât, tatăl mereu are grijă de micile bufnițe, protejându-le de pericol, dar, în același timp, încurajându-le să fie independente, mai puternice și mai încrezătoare.

 • Dormeo Emotion Mini Owl Family

  Bunica bufniță

  Aceasta adoră să privească albumele cu fotografii și să le spună copiilor cât de frumoasă este viața atunci când ai alături familia.

  Este mereu gata să-și ajute copiii, dându-le sfaturi înțelepte sau pur și simplu îmbrățișându-i în tăcere, ștergându-le lacrimile atunci când sunt copleșiți de emoție.

 • Dormeo Emotion Mini Owl Family

  Bunicul bufniță

  Iubește cuvintele încrucișate, construișete de la 0 orice îi ceri și spune cele mai amuzante glume. Mai mult de atât, îi învață pe copii să joace cărți și le arată copiilor cea mai nouă muzică, deși în realitate este veche.

  Copiii îi pot dezvălui bunicului orice secret, fiind siguri că acesta nu va râde și nu-l va divulga nimănui. Bunicul este exemplul lor!

 • Dormeo Emotion Mini Owl Family

  Sora bufniță

  Ea are cea mai bogată imaginație din lume. Uneori cântă la karaoke și își imaginează că se află într-un videoclip muzical, iar în alte dăți sare pe trambulină și intră în rolul unui astronaut.

  Ea îl învață pe fratele ei unei limbraj secret, pe care doar ei doi îl cunosc. Sora bufniță savurează din plin discuțiile nocturne cu fratele atunci când părinții lor cred că au adormit.

 • Dormeo Emotion Mini Owl Family

  Fratele bufniță

  Este întotdeaua pregătit de distacții, mai ales de cele în care poate să se murdărească. El adoră să facă sport în aer curat, iubește farsele inofensive și se poate juca de la răsărit și până la apus.

  Este modelul pozitiv al surorii lui și o susține necondiționat. El o ascultă mereu fără să o judece și ea poate fi sigură că are cel mai bun prieten pe viață.

Familia reprezintă cea mai importantă influență din viața unui copil

Familia Bufnițelor Dormeo a fost creată pentru a le arăta copiilor cât de importantă este familia. Ele reprezintă mult mai mult decât o jucărie super moale de pluș cu care pot copiii să doarmă.

 • Utilizează această colecție pentru a-ți ajuta copilul să înteleagă modul în care funcționează relațiie într-o familie, pentru a construi legături puternice și multe altele.
 • Familia bufnițelor este ideală atât pentru jocurile de rol, cât și pentru cele de imaginație. Cei mari le pot arăta copiilor prin diverse jocuri de rol cât de importante sunt legăturile de familie.
Dormeo Emotion Mini Owl Family

Bufnițele se pot îmbrățișa cu ajutorul unui clips

Toate bufnițele vin, de asemenea, cu o caracteristică nouă, special concepută - un clips pe aripi, astfel încât să se poată îmbrățișa reciproc. Așa drăguț...Pentru că îmbrățisările sunt una dintre cele mai puternice expresii ale iubirii!

Dormeo Emotion Mini Owl Family

Fă cunoștință cu Familia

Bufnițele expresive pot fi folosite ca jucărie de pluș sau pernă și au o pilotă din fleece în interior, așadar, poate fi folosită atât în momentele în care micuțul tău vrea să se odihnească, cât și pentru joacă.

Dormeo Emotion Mini Owl Family
Informatii Tehnice Vezi materialele folosite și alte detalii tehnice care îți vor răsfăța picioarele.
Caracteristici suplimentare washable at 30°C
Gama Dormeo Trends
Material poliester
Program Dormeo Sufragerie
Disponibilitate în magazine Vrei cu nerăbdare o pereche de încălțăminte Walkmaxx chiar acum? Verifică stocul magazinelor din apropierea ta și alege perechea care ți se potrivește.
Poti ridica produsele comandate online si din magazinele noastre, prin optiunea Click&Collect (cu excepția saltelelor). Magazinul de la care le poti ridica va putea fi ales in procesul de comanda, in a doua etapa. De asemenea, produsul este disponibil la vanzare in urmatoarele magazine:

Pareri clienti (0 Pareri)

Încă nu sunt review-uri pentru acest produs

Cum evaluezi acest produs? *

1 1 stea
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star