Club5*
0
0,00 LEI
Losd fsdf sd
Nu ai nici un produs in cos.

DESPRE NOI

PARTE A UNUI GRUP LIDER

Walkmaxx face parte din Studio Moderna, lider omnichannel și retailer multi-brand și orientat direct către consumatori. Brandurile noastre de încredere si prezența pe 23 de piețe ne-au ajutat să ajungem în inimile a 370 de milioane de clienți.

Toate brandurile noastre au o misiune principală: Să le îmbunătățească viața și bunăstarea clienților noștri.

Walkmaxx nu numai că realizează încălțăminte, dar dă naștere dorinței de mișcare, oferă sentimentul de libertate și promovează un stil de viață sănătos cu fiecare pas.

VALORILE NOASTRE

Walkmaxx oferă:

CONFORT, principala caracteristică a încăltămintei Walkmaxx,

MAI MULTE DESPRE TEHNOLOGIA NOASTRĂ

ÎNCREDERE, oferită prin beneficiile pe care le promitem,

INOVAȚIE, care depinde de noi soluții pentru și mai mult confort, de la talpă, până la materialele din partea superioară,

REZISTENȚĂ, încorporăm soluții și materiale durabile în pantofii noștri,

GRIJA FAȚĂ DE NATURĂ, iubim natura, astfel că ne focusăm pe sustenabilitate

MIȘCARE , mișcarea este energie și energia este viață. Toată încălțămintea Walkmaxx permite o mișcare ușoară, oferindu-le clienților încrederea de care au nevoie pentru a se bucura din plin de moment.

Comfort Hub

GAMELE NOASRE

Încălțămintea noastră este împărțită în 2 segmente. Walkmaxx Originals este gama care include modelele cu talpă rotunjită, în timp ce gama Walkmaxx Trend cuprinde toate modelele care au talpă plată - talpa nu este rotunjită, dar are o construcție diferită, cu o bază plată.

WALKMAXX ORIGINALS

Walkmaxx Originals susține bunăstarea, o viață liniștită, plină de momente prețioase și oameni de calitate și sentimentul de libertate - libertatea de mișcare, de a fi tu însuți, libertatea de a profita de fiecare zi, bucurându-te de o stare supremă de confort.

Comfort Hub

WALKMAXX TREND

Walkmaxx Trend înseamnă aventură, o combinație între sălbăticie și viața de oraș. Oferă confort, iar tu trăiești viața din plin!

Comfort Hub

MISIUNEA NOASTRĂ

Am evoluat de la o companie de încălțăminte în 2010, la un brand cu peste 50 de modele în portofoliu și o prezență în peste 20 de piețe, dovada faptului că mergem în direcția bună. Vrem să construim un viitor sustenabil, așadar, misiunea noastră este de a realiza încălțăminte confortabilă, ideală pentu picioare și pentru planeta noastră.

  • Walkmaxx se mândrește cu un procent de 90% în ceea ce privește satisfacția clientului.

  • În medie, un client Walkmaxx deține 3 perechi de încălțăminte Walkmaxx.

  • Walkmaxx îți oferă confortul de care picioarele tale au nevoie.