Club5*
0
0,00 LEI
Losd fsdf sd
Nu ai nici un produs in cos.
STOC EPUIZAT
Photo
Video
SKU: 99-1000105862

Oală, Stone Legend PRO Delimano

Descriere scurtă

Oala Stone Legend PRO - cu mâner din oțel inoxidabil disponibilă în 3 dimensiuni (20, 24cm și 26cm) poate fi utilizată pe toate plitele, inclusiv inducție și oferă o combinație unică de două materiale legendare - strat de smalț și înveliș Quantanium cu particule reale de piatră. Cu mânerul din oțel inoxidabil poate fi, de asemenea folosită în cuptor!

199,80 LEI
Oală, Stone Legend PRO Delimano
Produsul nu este momentan pe stoc. 021 301 73 48
Descriere scurta

Oala Stone Legend PRO - cu mâner din oțel inoxidabil disponibilă în 3 dimensiuni (20, 24cm și 26cm) poate fi utilizată pe toate plitele, inclusiv inducție și oferă o combinație unică de două materiale legendare - strat de smalț și înveliș Quantanium cu particule reale de piatră. Cu mânerul din oțel inoxidabil poate fi, de asemenea folosită în cuptor!

Afla mai multe
Detalii despre produs

Oala Stone Legend PRO - cu mâner din oțel inoxidabil disponibilă în 3 dimensiuni (20 cm, 24cm și 26cm) poate fi utilizată pe toate plitele, inclusiv inducție și oferă o combinație unică de două materiale legendare - strat de smalț și înveliș Quantanium cu particule reale de piatră. Cu mânerul din oțel inoxidabil pot fi, de asemenea, folosite în cuptor!

Pentru a concluziona:

De ce oțel? 

Este un  material durabil.

De ce smalț?

Protejează oțelul cu un strat sticlos și oferă o structură puternică și inalterabilă la majoritatea atacurlor chimice.

De ce înveliș Whitford QuanTanium cu particule de piatră?

Pentru proprietăți perfect atni-aderente & și rezistente la zgârieturi - care îți permit gătitul cu nivel scăzut de grăsime - și pentru că îți permite de asemenea folosirea ustensilelor din metal pe suprafața acestuia. În plus, pentru cea mai bună conductivitate la căldură - gătire rapidă și mai puțină energie electrică!

 

Smalțul are câteva proprietăți excelente, care se potrivește perfect tuturor cerințelor pe care le-ai în bucătărie:

 • Tare dar fin, suprafață non-poroasă
 • Rezistente la atacuri chimice
 • 100% reciclabil și prietenoase cu mediul înconjurător
 • Durabile
 • Rezistente la zgârieturi
 • Culori rezistente
 • Ușor de curățat
 • NU SE POT ARDE

Pentru învelișul Quantanium avantajele sunt următoarele:

 1. Materiale non-toxice - 100% fără PFOA, astfel încât niciun produs chimic dăunător să nu intre în alimente și în cele din urmă în organism.
 2. O acoperire extrem de rezistentă la zgârieturi și, astfel ultra-sigură, nu scurge substanțe chimice în produsele alimentare, așa cum o fac unele vase cu PTFE
 3. Învelișul Quantanium cu particule reale de piatră, este consolidat cu particule minerale naturale de piatră și titan
 4. Particulele de piatră stochează căldura și o trimit alimentelor treptat - umiditatea naturală, vitaminele și aroma rămân bine conservate în interiorul alimentelor
 5. Gătit cu conținut scăzut de grăsimi - cu doar o picătură de ulei
 6. Dă mâncării gustul tradițional precum gătitul pe piatra adevărată
 7. Suprafață perfectă, care nu se va uza în timp
 8. Excelente pentru alimente lipicioase precum ouăle și peștele
 9. Potrivite pentru utilizare și cu ustensile metalice
 10. Ușor de curățat, lavabile la mașina de spălat vase
Cum alegi mărimea potrivită? Vezi tabelul și găsește mărimea care ți se potrivește.
 • Se poate folosi și în cuptor;
 • Combinație unică între cele mai cunoscute materiale tradiționale: email la exterior și particule din piatră la interior;
 • Particulele din piatră rețin căldura și o distribuie uniform astfel ingredientele își păstrează savoarea și nutrienții;
 • Materiale fără PFOA sau alte substanțe chimice dăunătoare organismului;
 • Suprafață perfect antiaderentă și rezistentă la zgârieturi;
 • Permite gătitul cu doar o picătură de ulei;
 • Mânere din oțel inoxidabil;
 • Poate fi folosit pe orice tip de plită, inclusiv pe cele cu inducție;
Informatii Tehnice Vezi materialele folosite și alte detalii tehnice care îți vor răsfăța picioarele.
Info. aditionale Grosime oțel - 1,2 mm

Capacitate Oala Stone Legend PRO, 20cm - 3,3l

Capacitate Oala Stone Legend PRO, 24cm - 5,5l

Capacitate Oala Stone Legend PRO, 26cm - 7,0l

Înainte de prima utilizare a acestui produs, verificați compatibilitatea produsului cu plitele de bucătărie pentru a-l utiliza cu sursa de căldură potrivită. Va asigura o mai bună gătire și o curățare mai ușoară. Nu supraîncălziți produsul când este gol, acest lucru îl poate deteriora. Urmăriți întotdeauna mâncarea în timp ce gătiți, pentru a evita arderea. Pentru a asigura viața mai lungă a tigăii anti- aderente, vă recomandăm să folosiți ustensile din lemn, nylon sau silicon. Nu tăiați niciodată și nu folosiți obiecte ascuțite pe suprafețele de prăjire. Ustensilele metalice pot fi utilizate împreună cu prăjirea, însă utilizarea excesivă poate deteriora acoperirea în timp. Rămâneți întotdeauna aproape, în special în prezența copiilor sau a animalelor de companie. Delimano garantează că acoperirea anti-aderentă cu reglementările care acoperă materialele aflate în contact cu produsele alimentare.

Pe plita cu inducție, clientul trebuie să utilizeze puterea medie. Utilizarea unei puteri medii optimizează timpul de gătire și consumul de energie, prelungind durata de viață a produsului. Puterea excesivă dăunează integrității produsului și poate duce la deteriorarea totală a plăcii de sticlă.

CURĂȚARE: Pentru a curăța produsul, puneți-l sub apă curentă și folosiți un burete moale și un detergent casnic.

ATENȚIE, cu toate că produsul este potrivit pentru toate tipurile de spălare, pentru a asigura o viață mai lungă a produsului, nu recomandăm spălarea în mașina de spălat vase, deoarece unii detergenți conțin ingrediente foarte agresive și corozive. Utilizarea intensivă a produsului poate modifica ușor culoarea acoperirii interioare (pete, îngălbenire).

RECICLARE Acest produs este realizat din oțel emailat; prin urmare, ar trebui depus în centrul de reciclare. Manșonul de carton poate fi, de asemenea, reciclat.

Lavabil in masina de spalat vase Da
Material baza otel inoxidabil
Material interior QuanTanium Real Stone
Tip de plita ceran, electric, gaz, inductie
Disponibilitate în magazine Vrei cu nerăbdare o pereche de încălțăminte Walkmaxx chiar acum? Verifică stocul magazinelor din apropierea ta și alege perechea care ți se potrivește.

Pareri clienti (0 Pareri)

Încă nu sunt review-uri pentru acest produs

Cum evaluezi acest produs? *

1 1 stea
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star