Club5*
0
0,00 LEI
Losd fsdf sd
Nu ai nici un produs in cos.
Photo
Video
ID: 106146755 SKU: 1000170317

Aparat de ascuțit, Delimano Brava Extreme Sharpener Delimano Brava

Descriere scurtă

Ascuțitorul Brava Extreme este proiectat pentru a ascuți în siguranță. Realizat din material profesional, fiind ideal pentru aproape orice tip de lamă - din aliaj, carbon sau oțel inoxidabil. Baza cu ventuză de pe partea inferioară asigură stabilitate astfel încât ascuțirea să fie sigură și ușoară.

109,00 LEI
Aparat de ascuțit, Delimano Brava Extreme Sharpener Delimano Brava
Produs disponibil. Timp estimat pentru livare: 4 zile lucratoare.
Comenzi si asistenta clienti 021 301 73 48
Descriere scurta

Ascuțitorul Brava Extreme este proiectat pentru a ascuți în siguranță. Realizat din material profesional, fiind ideal pentru aproape orice tip de lamă - din aliaj, carbon sau oțel inoxidabil. Baza cu ventuză de pe partea inferioară asigură stabilitate astfel încât ascuțirea să fie sigură și ușoară.

Afla mai multe
Detalii despre produs

Ascuțire sigură, rapidă și eficientă

Aparatul de ascuțit, Delimano Brava Extreme Sharpener este un aparat proiectat pentru ascuțire sigură, rapidă și eficientă - oricând și oriunde vrei să ascuți lamele.  Baza acestuia acționează ca o ventuză și astfel se fixează foarte ușor pe orice suprafață plată, de la sticlă la marmură.

Baza acestuia îi oferă stabilitate ceea ce face ca întreaga acțiune de ascuțire să fie floare la ureche! 

Delimano Brava Extreme Sharpener este potrivit pentru aproape toate tipurile de lame din material de metal, carbon sau oțel inoxidabil. Mai mult, îți va păstra toate lamele tale din casă (inclusiv lamele dințate cum sunt cele ale cuțitelor pentru pâine sau ale celor de vânătoare) într-o condiție perfectă:

-          toate cuțitele de bucătărie,

-          lamele pentru aparatele de tocat sau mixerele, 

-          foarfecele,

-          cuțitele sport sau de vânătoare,

-          foarfecele de bucătărie.


Marginile sale ascuțite sunt făcute din oțel tungsten, materialul utilizat, de asemenea, în centre profesionale de ascuțire și producători de cuțite. 
Marginile ascuțite ale aparatului de ascuțit Brava Extreme Sharpener sunt amplasate sub un unghi de 20 °, unghiul optim pentru obținerea celor mai bune rezultate de ascuțire.

Baza cu acțiune de ventuză de pe partea inferioară, stabilizează aparatul, ceea ce permite o ascuțire sigură numai cu o mână, cea de-a doua mână fiind liberă fără risc de rănire.

Pentru a rezuma, în ciuda designului său minimalist și la îndemână, va oferi îngrijire profesională pentru cuțitele și lamele din jurul casei dumneavoastră. 

Potrivit pentru

  • Toate tipurile de lame, nu doar pentru cuțitele de bucătărie.
  • Toate tipurile de lame din material de metal, carbon sau oțel inoxidabil.
  • Ascute și lamele dințate (ex. cuțitele de pâine).
  • Ascuțire sigură (cu o singură mână).
  • Dimensiuni normale.
  • Material profesional de ascuțire (Oțel Tungsten) pentru rezultate profesionale.
Cum alegi mărimea potrivită? Vezi tabelul și găsește mărimea care ți se potrivește.

Cum funcționează:

Așezați Delimano Brava Extreme Sharpener pe blatul de bucătărie și glisați cuțitele peste el. Într-o chestiune de secunde munca dvs s-a terminat.

 

Informatii Tehnice Vezi materialele folosite și alte detalii tehnice care îți vor răsfăța picioarele.
Dimensiune 47 cm x 33 cm x 42 cm
Info. aditionale Oțel Tungsten
Disponibilitate în magazine Vrei cu nerăbdare o pereche de încălțăminte Walkmaxx chiar acum? Verifică stocul magazinelor din apropierea ta și alege perechea care ți se potrivește.
Poti ridica produsele comandate online si din magazinele noastre, prin optiunea Click&Collect (cu excepția saltelelor). Magazinul de la care le poti ridica va putea fi ales in procesul de comanda, in a doua etapa. De asemenea, produsul este disponibil la vanzare in urmatoarele magazine:

Pareri clienti (0 Pareri)

Încă nu sunt review-uri pentru acest produs

Cum evaluezi acest produs? *

1 1 stea
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star