Club5*
0
0,00 LEI
Losd fsdf sd
Nu ai nici un produs in cos.

CUM ALEGI MĂRIMEA POTRIVITĂ?

ALEGE MĂRIMEA POTRIVITĂ PENTRU ÎNCĂLȚĂMINTEA WALKMAXX

Calapodul potrivit reprezintă cel mai important aspect pentru picioare sănătoase. Dacă nu ești sigur ce mărime ți se potrivește și care este lățimea perfectă pentru următoarea ta pereche Walkmaxx, te vom ajuta cu plăcere să-ți găsești mărimea potrivită.

Ai nevoie de 2 coli de hârtie A4, un creion și o riglă.

 • 1
  How to measure your foot - Step 1

  PASUL 1: CONTURUL PICIORULUI

  Așază colile de hârtie pe podea. Stai drept pe ele, cu călcâiele lângă perete. Asigură-te că porți modelul de șosete pe care intenționezi să-l porți și cu încălțămintea Walkmaxx. Lasă-ți toată greutatea pe picior pentru a putea măsura cât mai precis. Urmărește conturul piciorului cu un creion poziționat la 90 de grade.

 • 2
  How to measure your foot - Step 2

  PASUL 2: MĂSOARĂ LUNGIMEA ȘI LĂȚIMEA

  1. Măsoară din spatele/centrul călcâiului până la capătul celui mai lung deget de la picior.
  2. Măsoară cea mai lată parte a piciorului de la un capăt la altul.

  Fă acest lucru de mai multe ori pentru un rezultat precis.

 • 3
  How to measure your foot - Step 3

  PASUL 3: GĂSEȘTE MĂRIMEA POTRIVITĂ

  În tabel vei găsi lungimea măsurată a piciorului tău. După ce este identificată, în următoarea coloană vei găsi mărimea piciorului tău. Ultimele coloane te ajută să identifici lățimea piciorului tău pentru a determina ce lățime trebuie să aibă încălțămintea pe care dorești să o alegi.

  Notă: În ceea ce privește lungimea piciorului, dacă te afli între dimensiuni, alege întotdeauna dimensiunea următoare. Când vine vorba de lățime, alege-o pe cea mai apropiată de lățimea piciorului tău.