Nu ai nici un produs in cos.

Incearca

Termeni si conditii

1. Datele de identificare ale comerciantului

S.C. Studio Moderna SA, cu sediul social in Bucuresti, Splaiul Independentei, nr. 319 L, Cladirea Paris, corp A1, parter, sector 6, cod postal 061072, inregistrata la Oficiul Registrul Comertului sub nr. J 40/12581/2002, CUI 15065733, atribut fiscal RO, avand cont bancar nr. RO39 BACX 0000 0000 3743 7250, deschis la Uncredit Tiriac Bank suc. Grigore Mora, operator de date cu caracter personal fiind inregistrat la ANSPDCP sub nr. 327.

2. Modalitati de achizitionare a produselor. Comanda

Puteti comanda produsele noastre fie online (adaugand produsele dorite in cos si urmand pasii de finalizare a comenzii), fie prin asistenta telefonica (apelati numarul cu tarif normal afisat pe prima pagina a site-ului).

E-mailul primit automat de catre CLIENT, imediat dupa efectuarea COMENZII are rol de informare si nu reprezinta confirmarea COMENZII. Aceasta notificare se face electronic via e-mail in mod automat iar CONTRACTUL se considera incheiat intre Studio Moderna si CLIENT in momentul primirii de catre CLIENT de la Studio Moderna, prin intermediul postei electronice si/sau telefonic a notificarii de confirmare a COMENZII.

S.C. Studio Moderna SA nu vinde produse in sistemul „din usa in usa” (door to door) si ca urmare, nu avem angajati care sa se deplaseze la locuinta dvs. pentru a comercializa produsele noastre.

3. Pretul produselor. Modalitati de plata

Toate preturile produselor sunt exprimate in lei, contin TVA si sunt valabile in momentul comandarii lor. Toate preturile afisate sunt in RON. Preturile afisate nu contin taxa de timbru verde cat si taxa de transport.

La produsele care au deja reduceri nu se pot cumula sau aplica alte reduceri.

Preturile 'Club 5* sunt valabile numai pentru membrii validati club 5*

Platile facute online sunt securizate, toate datele inserate fiind protejate. Pentru mai multe informatii despre modalitatile de plata, click aici.

4. Informatii despre livrare

Pentru informatii despre livrare click aici.

5. Dreptul de retragere

Dispozitiile prevazute mai jos sunt aplicabile DOAR persoanelor fizice denumite in cele ce urmeaza ’’Consumator’’. Prezentele conditii nu sunt aplicabile persoanelor juridice.

Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile de la primirea produsului (data chitantei primita de la firma de curierat / data trimiterii coletului catre Studio Moderna SA). Consumatorul va suporta costul legat de returnarea produselor. Consumatorul, inainte de expirarea perioadei de returnare (14 zile), trebuie sa informeze Studio Moderna cu privire la decizia sa de returnare, prin una din urmatoarele variante:

a) de a folosi modelul de formular de retragere ce se regaseste aici

b) de a face orice alta declaratie neechivoca in care isi exprima decizia de retragere din contract.

IN CAZUL DEPASIRII TERMENULUI DE 14 ZILE, CONSUMATORUL ISI PIERDE DREPTUL DE A RETURNA PRODUSUL (DE A SE RETRAGE DIN CONTRACT).

Pentru produsele Kosmodisk si Saltelele Dormeo, termenul de returnare este de 30 de zile calendaristice. Pentru saltelele Dormeo Renew si Roll Up ternenul de testare returnare este de 14 zile. Returnarea produselor se face postal, nu ramburs la adresa: OFICIUL POSTAL 83, CASUTA POSTALA 42, CALEA GIULESTI, NR.6-8, SECTOR 6, BUCURESTI, COD POSTAL 062610 sau prin orice firma de curierat (achitand taxa de trimitere colet), la adresa: Str.Podul Banului, Nr.295, Comuna Joita,Judetul Giurgiu, Cladirea DC1B, A1, KM 23, Prologis Industrial Park. In cazul in care returnati produsele in vederea restituirii contravalorii trebuie sa returnati si eventualele cadouri primite la oficiul postal : O.P-83, C.P.-42, Sector 6, Bucuresti. Coletul (inclusiv eventualele cadouri) va fi returnat insotit de documentele prevazute la lit. a) sau b) de mai sus, copie carte de identitate, factura si chitanta original, sau de copii ale acestor documente. Produsele vor fi returnate in starea lor originala si in ambalajul original (ambalajul produsului trebuie sa fie protejat pe toata durata transportului de la client pana la livrarea in depozitul Studio Moderna. Consumatorul are obligatia sa returneze toate partile componente ale produsului returnat, in caz contrar Studio Moderna NU va restitui contravaloarea produsului in cauza). Termenul de returnare a contravalorii produselor returnate este de 14 de zile de la receptionarea coletului de catre Studio Moderna, in baza O.U.G. 34/2014. In cazul in care coletul nu este insotit de copii ale actelor cat si de toate partile componente ale produsului, Studio Moderna NU isi asuma nici o responsbilitate privind returnarea banilor sau solutionarea problemei reclamate. Putem amana rambursarea pana la data la care primim inapoi produsele. Studio Moderna va proceda la distrugerea produselor returnate incomplet in termen de 90 de zile de la data receptionarii produselor respective, fara a a avea nici o alta obligatie fata de client (returnarea contravalorii produselor sau restituirea produsului primit de la client).

Personalul SC Studio Moderna SA nu se deplaseaza la domiciliul clientului pentru ridicarea produselor.

Politica de retur mai sus mentionata se aplica doar produselor comandate online pe site-ul www.walkmaxx.ro si au fost receptionate de catre consumator in urma transportului prin curier.
Politica de retur mai sus mentionata nu se aplica in cazul produselor rezervate online pe site-ul mentionat anterior/cumparate din magazinele Top Shop / Dormeo. Pentru produsele cumparate din magazinele Top Shop / Dormeo se aplica procedura de retur din magazinul respectiv, unde au fost emise documentele de vanzare.
Sunt exceptate de la dreptul de retragere din contract furnizarea de produse sigilate care nu pot fi returnate din motive de protectie a sanatatii sau din motive de igiena si care au fost desigilate de consumator.

6. Garantii

Dispozitiile prevazute mai jos sunt aplicabile DOAR persoanelor fizice denumite in cele ce urmeaza ’’Consumator’’. Prezentele conditii nu sunt aplicabile persoanelor juridice.

Pentru informatii despre acordarea garantiei click aici.

7. Forta majora si cazul fortuit

SC Studio Moderna SA nu este raspunzatoare de neexecutarea la termen si/sau de executarea necorespunzatoare a oricarei obligatii care ii revine daca aceasta a fost cauzata de forta majora sau de caz fortuit. Forta majora este orice eveniment extern, imprevizibil, absolut invincibil şi inevitabil. Cazul fortuit este un eveniment care nu poate fi prevazut si nici impiedicat de catre SC Studio Moderna SA.

8. Informatii privind DEEE (Deseuri de echipamente electrice si electronice)

Ordonanta de urgenta nr. 5/2015 stabileste masuri pentru protejarea mediului si a sanatatii populatiei prin prevenirea si reducerea efectelor negative ale generarii si gestionarii deseurilor de echipamente electrice si electronice (DEEE), prin reducerea efectelor globale ale utilizarii resurselor si prinimbunatatirea eficientei utilizarii acestor resurse.

Pentru a contribui la o dezvoltare durabila, utilizatorii de echipamente electrice si electronice (EEE) au obligatia de a respecta urmatoarele dispozitii ale ordonantei:

  • sa nu elimine DEEE impreuna cu deseurile menajere din locuinta;
  • sa predea DEEE numai catre punctele si centrele de colectare special amenajate in acest scop.
Astfel, utilizatorii de EEE participa activ la valorificarea si reciclarea DEEE, contribuind la reducerea potentialelor efecte nocive asupra mediului si sanatatii umane ca urmare a prezentei substantelor periculoasein EEE. Încalcarea acestor dispozitii legale constituie contraventie si se sanctioneaza cu amenda de la 500 lei la 1.000 lei pentru persoanele fizice si cu amenda de la 10.000 lei la 20.000 lei pentru persoanele juridice. Pentru mai multe informatii, descarca aici Pliantul de Informare pentru Utilizatorii EEE din Romania Pentru a accesa harta interactiva de pe site-ul Asociatiei RoRec, click aici.

9. Disfunctionalitati ale site-ului

Informatiile continute de acest site sunt doar in scopuri de informare. Informatiile sunt furnizate de Studio Moderna si, in pofida faptului ca incercam sa publicam informatii actualizate si corecte, nu garantam si nu ne asumam responsabilitatea in ceea ce priveste: acuratetea, fiabilitatea, integritatea, compatibilitatea sau disponibilitatea si functionalitatea online a site-ului in termini de: continut, informatii, produse, servicii sau grafica. Orice act (de incredere) care se bazeaza pe astfel de informatii este prin urmare asumat de catre utilizator. In perioada de testare a noii platforme (15.09.2014 - 15.1.2015), exista o mai mare posibilitate pentru ca astfel de inexactitati sa apara ca o consecinta directa a lansarii noilor pagini web: www.dormeo.ro, www.top-shop.ro, www.delimano.ro, www.liveactive.ro si altele.

In aceeasi perioada, Studio Moderna isi rezerva dreptul de a dezactiva paginile web si a intrerupe activitatea magazinelor on-line din motive tehnice, de mentenanta si intretinere.

In ciuda celor mai bune eforturi, exista sansa ca un numar mic de produse din catalogul nostru sa nu afiseze pretul corect. In cazul in care un articol este vandut la un pret incorect, vom face tot ce ne sta in putinta – in limita posibilitatilor tehnice – de a va contacta inainte pentru a va oferi informatii cu privire la procesul de expediere sau va vom anula comanda, caz in care veti fi notificati.

Totodata, nu vom fi raspunzatori pentru orice pierderi sau daune, directe, indirecte sau contextuale , care apar drept consecinta sau au legatura cu utilizarea si functionalitatile site-ului. In plus, in masura permisa de legislatia in vigoare, noi (inclusiv, filialele, afiliatii, partenerii, agentii, directorii si angajatii) nu suntem raspunzatori pentru niciun fel de daune sau pierderi (inclusiv, dar fara a se limita la: pierderi de bani, reputatie, profit, sau alte pierderi intangibile sau orice daune speciale, indirecte, sau contextuale) care rezulta direct sau indirect din:

  • utilizarea eronata a paginilor de web si / sau serviciile noastre;
  • preturile afisate, transport sau alte servicii;
  • intarzieri sau intreruperi ale site-urilor noastre;
  • virusi sau alte programe malware obtinute prin accesarea sau conectarea la site-ul nostru;
  • erori, bug-uri sau inexactitati de orice fel in serviciile noastre, informatii, sau produse;
  • deteriorarea dispozitivului hardware de la utilizarea oricarora dintre serviciile noastre;
  • continutul, actiunile sau inactiunile unor terte parti.