Nu ai nici un produs in cos.

Incearca

Modalitati de plata

Puteți alege dintre următoarele modalități de plată:

 1. Cash la livrare (plata ramburs)
 2. Plata online cu cardul tău de debit sau de creditt
 3. Plata prin credit cu rambursare în rate lunare

1. Cash la livrare

Plata la livrare este cel simplu mod de plată. Nu trebuie decât să ai banii în numerar conform comenzii tale și sa îi înmânezi curierului care asigura livrarea în schimbul produsului tău.

2. Plata online cu cardul de debit sau de credit

Se poate efectua plata online cu cardul personal sau cu cardul de business, în aceleași condiții de siguranță deplină ca și în cazul tranzacțiilor realizate la bancomat sau în magazine prin plata la POS.

Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Clasic si Electron) si MASTERCARD (Mastercard și Maestro) dacă au cod de securitate CVV2 sau CVC2 format, de regulă, din 3 cifre regăsite pe spatele cardului.

Avantajele acestei metode de plată:

 • comoditate și ușurintă în procesul de comandă
 • siguranța plății
 • fără costuri suplimentare
 • poți plăti iîn RATE în condițiile instituției financiare emitente a cardului
 • poți trimite cadouri unei persoane dragi chiar dacă nu sunteți în același oraș

OFERTĂ RATE FĂRĂ DOBÂNDĂ:

Nr. rate egale fără dobândă Banca/ Denumirea cardului*
Credit Europe Bank Banca Transilvania BRD Finance**** Alpha Bank**** BRD **** Garanti Bank****
CardAvantaj Star Card BRDF Alpha Bank BRD*** Bonus Card
2 X X X X X
3 X X X X X X
4 X X X X
5 X X X X
6 X X X X X X
9  -   -   -   -   - 
10** X  -   -   -   -   - 
12** X  -   -   -   - 

* Ofertă valabila pentru deținătorii de carduri de credit de la băncile enumerate in tabel
** Ofertă promoțională până la 15.01.2019
*** Pentru tranzacții de min. 200 lei
**** Începând cu 3.12.2018

Clienții pot plăti si cu Optimo Card de la Credit Europe Bank in 18, 24 sau 36 de rate începând cu 3.12.2018.
DAE aferenta unei linii de credit de 5,367 RON utilizata integral printr-o tranzactie in rate cu dobanda fixa de 19%/an si rambursata in rate egale timp de 12 luni, va fi de 20,36%, suma totala de plata fiind 5,930 Lei, iar rata lunara 494 Lei. Calculul valorii ratei lunare are caracter informativ.

CUM puteți plăti online cu cardul?

Pas 1: Selectați la metoda de plată Plata online cu card bancar", și apăsați "Finalizează comanda".

Daca instituția financiară emitentă a cardului acordă posibilitatea de plata în rate pentru achiziționarea de bunuri de la Studio Moderna S.A., încă de la început veți fi rugat sa selectați numărul de rate lunare în care vreți să rambursați contravaloarea bunurilor.

Pas 2: Se face redirecționarea pe o legatura securizată pe pagina procesatorului de plăți prin carduri bancare PayU. Va trebui să introduceți în formular numărul cardului, data expirării (ambele informații le găsiți tipărite pe card) și codul CVV2/CVC2. Apoi apeși Pasul următor.

Pas 3: După finalizarea comenzii veți primi confirmarea pe pagina procesatorului de carduri bancare, precum și un e-mail de confirmare cu detaliile tranzacției.

Important: Vă rugăm să completați cu atenție toate datele cerute referitoare la card și la maniera în care doriți să rambursați contravaloarea bunurilor.

3. Plata prin credit în rate lunare

În situația în care nu ai banii necesari pentru a plăti produsele dorite, avem soluția pentru dumneavoastră!

Vă putem ajuta sa obținețisimplu un credit cu rate ușoare dacă valoarea coșului de cumpărături este de cel puțin 649 lei.

De exemplu: pentru a cumpăra o saltea din gama Dormeo în valoare de 1399 lei cu rambursarea creditului în 12 luni rata lunară de plată este de doar 128,93 lei (credit: 1399 lei, comisioane: 0 lei; rata dobânzii: 19%; valoare totală plătibilă: 1547,16 lei; DAE: 20,75%). Creditul nu este acordat de Studio Moderna S.A., ci de instituții financiare în urma analizei cererii de credit. Calculul estimativ realizat prin intermediul simulatorului UniCredit Consumer Financing este orientativ și nu are valoare contractuală.

In anumite perioade, avem oferte speciale de finanțare unde nu avem impusă o valoare minimă a creditului și/sau avem costuri de finanțare foarte avantajoase.

OFERTĂ SPECIALĂ DE FINANȚARE valabilă până la 30.12.2018 la achiziționarea următoarelor produse:

a. oricărui produs din gama Nutribullet:
6 rate lunare egale cu DAE 0%
Pentru un credit de 249 lei pe 6 luni rata lunară de plată este de doar 41,5 lei (comisioane: 0 lei; rata dobânzii: 0%; valoare totală plătibilă: 249 lei; DAE: 0%). Prețul nu include taxa de timbru verde. Creditul nu este acordat de catre Studio Moderna S.A., ci de institutii financiare in urma analizei cererii de credit.

b. oricare dintre cele 3 seturi Stone Legend CopperLUX cu o valoare finală de cel puțin 649 lei (Mega set – 799 lei; Full set – 1649 lei; Master set – 749 lei)

10 rate lunare egale cu DAE 0%

Pentru un credit de 799 lei pe 10 luni rata lunară de plată este de doar 79,9 lei (comisioane: 0 lei; rata dobânzii: 0%; valoare totală plătibilă: 799 lei; DAE: 0%). Creditul nu este acordat de Studio Moderna S.A., ci de instituții financiare în urma analizei cererii de credit.

INFORMATII UTILE

 1. Creditul nu este acordat de catre Studio Moderna S.A., ci de instituții financiare în urma analizei cererii de credit.
 2. Suma minimă a creditului: 649 lei, excepție face oferta specială de finanțare detaliată mai sus. Pentru un credit de 1.000 lei pe 12 luni rata lunară de plată este de doar 93 lei (comisioane: 0 lei, rata dobânzii: 19%, valoare totală plătibilă: 1.116 lei, DAE: 20,9%). Creditul nu este acordat de Studio Moderna S.A., ci de instituții financiare în urma analizei cererii de credit. Calculul estimativ realizat prin intermediul simulatorului UniCredit Consumer Financing este orientativ și nu are valoare contractuală.
 3. Condiții minime de eligibilitate:
  • Aveți peste 23 de ani
  • Sunteți salariat, pensionar, în concediu de creștere copil sau desfășurați activități independente (venituri din PFA)
 4. Documentația minimă pentru analiza cererii de credit:
  • Documente de identitate
  • Documente care dovedesc venitul lunar (de exemplu: adeverința de venit formular tip, talon de pensie)

CUM puteți cumpăra online prin credit în rate?

Pas 1: Adăugați produsul/produsele dorit(e) in coș, selectând butonul "Adaugă în coș" din pagina produsului.

Pas 2: Completați cu datele tale de facturare și livrare. În secțiunea "Plată" selectați butonul "Plata in rate"" numărul de rate dorit și apoi apăsați butonul ""Finalizare comandă"".

Pas 3: În scurt timp, veți fi contactat(ă) de către un operator Studio Moderna pentru confirmarea comenzii și pentru a completa cererea de credit.

Pas 4: După ce veți trimite toate documentele necesare către Studio Moderna (documente ce pot fi trimise prin e-mail, fax, Poșta Română sau firmă de curierat), vom putea să transmitem cererea de credit spre analiză către instituția financiară.

Pas 5: În momentul în care instituția financiară aprobă creditul, vă sunăm să stabilim împreună condițiile de livrare ale bunurilor. Vom transmite către dvs. prin curier bunurile comandate împreună cu documentația contractuală și factura bunurilor. În cazul puțin probabil de respingere a cererii de credit, veți fi contactat de către un operator Studio Modernapentru a vă spune rezoluția cererii de credit.