Nu ai nici un produs in cos.

Incearca

Tocător Delimano Delimano Joy

Photo
Video

Tocătorul Joy este mic, dar puternic, gândit să îți simplifice activitatea în bucătărie. Funcția de puls acționează lamele curbate simple sau duble în bolul de 360 ml. Două accesorii de amestecare permit realizarea diferitelor sosuri. Baza antialunecare ține tocătorul stabil. Ușor de curățat, poate fi spălat în mașina de vase.

Tocător Delimano Delimano Joy
138,00 LEI
99,00 LEI Club5
Selecteaza o optiune
Comenzi si asistenta clienti 021 301 73 48
  • Descriere scurta
  • Detalii despre produs
  • Informatii Tehnice
Descriere scurta

Tocătorul Joy este mic, dar puternic, gândit să îți simplifice activitatea în bucătărie. Funcția de puls acționează lamele curbate simple sau duble în bolul de 360 ml. Două accesorii de amestecare permit realizarea diferitelor sosuri. Baza antialunecare ține tocătorul stabil. Ușor de curățat, poate fi spălat în mașina de vase.

Afla mai multe
Detalii despre produs

Tocătorul ideal pentru fiecare bucătărie

Tocătorul Delimano Joy Chopper este îndeajuns de mic pentru a încăpea în sertarele bucătăriei și îndeajuns de puternic pentru a oferi rezultatele ideale. Cu o capacitate de tocare de 360 ml și o capacitate totală de 600 ml, acesta îți oferă posibilități indefinite în bucătărie.

Poți alege între lamele din oțel simple sau duble pentru a adapta tocatul la ingredientele alese: fructe, legume, ierburi proaspete, nuci, semințe și chiar pâine. Nu a fost niciodată mai ușor să toci, să faci piure sau pesmet!

 

Realizează sosuri uimitoare în bucătăria ta

Tocătorul Delimano Joy Chopper beneficiază de asemenea de 2 accesorii de amestecare: 1 accesoriu de amestecare pentru sos normal și 1 pentru sosuri mai groase. Așadar, tocătorul este într-adevăr un accesoriu de bucătărie multifuncțional care îți permite să creezi diferite sosuri pe lângă tocarea normală a ingredientelor - un asistent ideal al bucătăriei în utlizarea zilnică.

Ușor de utilizat și curățat

Tocătorul Delimano Joy Chopper beneficiază de butonul one-touch cu functie cu impuls ce îți oferă control total asupra operațiunii de tocare astfel încât să poți toca ușor texturi diferite. Pentru măcinat fin ține apăsat continuu butonul sau folosește impulsuri scurte dacă vrei o procesare mai grosieră.

Ușor de asamblat, indicatorul de nivel maxim și baza anti-alunecare îți asigură o utilizare simplă și ușoară. Atunci când termini de tocat poți curăța tocătorul la mașina de spălat vase. În plus, Tocătorul Delimano Joy Chopper are un design elegant, compact  si puternic, perfect pentru întrebuințare zilnică în bucătărie!

Beneficii:

  • Design compact și atractiv, potrivit oricărei bucătării
  • Montarea facilă, indicatorul de nivel maxim și baza anti-alunecare asigură o utilizare simplă și ușoară
  • Bol lavabil la mașina de spălat vase

 

GĂTEȘTE SIMPLU ȘI EFICIENT CU GAMA JOY

Gătitul este o plăcere nebănuită.  Cu gama Delimano Joy zilele obositoare și stresante pregătind masa pentru dumneavoastră și pentru cei dragi s-au terminat!

Stim că gătitul devine distractiv atunci când nu sunteți supus stresului și când toate etapele preparării mâncării sunt sub control. Acest lucru înseamnă, de asemenea, că aveți nevoie de cele mai bune aparate de bucătărie. Exact aceasta a fost misiunea noastră atunci când am proiectat linia de produse Joy.

Joy înseamnă mai puțin timp petrecut pentru prepararea alimentelor:

•  fiecare experiență de gătit devine mai simplă și plăcută

•  fiecare produs este proiectat pentru a permite o manevrare ușoară, versatilitate și multifuncționalitate.

•  toate produsele au un design simplu și atractiv pentru a se potrivi perfect cu orice bucătărie

Timpul petrecut în bucătărie nu trebuie să fie solicitant și stresant. Ar trebui să fie o aventură care să vă ducă întotdeauna în locuri delicioase.

Informatii Tehnice
Dimensiune 600 ml
Info. aditionale - 230V – 50 Hz, 200 W
- Bol de 600 ml cu o capacitate de tocare de 360ml
- 2 randuri de lame din otel inoxidabil
- 2 accesorii de amestecare pentru sos
- Parte inferioara anti-alunecare
- Capac pentru depozitare cu orificiu pentru turnare

Pareri clienti 0 Articol(e)

Cum evaluezi acest produs? *

1 1 stea
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star