tooltip after the triger

Un consultant este pregatit sa raspunda intrebarilor tale legate de produsele care te intereseaza. In plus, te poate ajuta sa navighezi pe site si iti poate acorda asistenta la cumparaturi.

Te rugam sa iti treci numarul de telefon mai jos si te sunam imediat!Apelul nu te costa nimic!

 Suna-ma!
x
WalkmaxxAsistenta telefonica GRATUITA

cauta
021-301.73.48

Termeni si conditii

1. Termeni ai serviciului

Toate preturile produselor de pe pagina noastra contin TVA si sunt valabile in momentul comandarii lor. Toate preturile afisate sunt in RON.

Toate produsele iti vor fi livrate prin curier intre 5 si 10 zile de la confirmarea telefonica a comenzii, functie de disponibilitatea stocurilor.

Dupa finalizarea comenzii vei primi un email de confirmare cu datele comenzii. Deasemnea, unul din agentii nostri te va contacta telefonic pentru verificarea adresei de livrare.

Preturile 'Club 5* sunt valabile numai pentru membrii validati club 5*

- Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului. In acest caz, te rugam sa ne contactezi in scris la adresa Studio Moderna Romania; Bd. Iuliu Maniu, Nr.7, Corp A, Et.4, Sector 6 - Bucuresti.
- Termenul de returnare a banilor este de 30 de zile, de la data denuntarii unilaterale a contractului la distana, prin returnarea produsului. Pentru inlocuirea produselor termenul este de 15 zile calendaristice.
- Returnarea se face postal, nu ramburs la adresa OP 84, CP 7, sector 6 Bucuresti, cod postal 060044.Coletul(inclusive eventualele cadouri) va fi returnat insotit de o sesizare scrisa, factura si chitanta originale, sau de copii ale acestor documente, in cazul returnarii partiale
- In cazul in care coletul nu este insotit de copii ale actelor, Studio Moderna nu isi asuma nici o responsabilitate privind returnarea si solutionarea problemei.
- Pentru produsele KOSMODISK SI DORMEO ORTHOPEDIC, termenul de returnare este de 30 de zile.
- Pentru reclamatii si servicii post vinzare va rugam sa va adresati la tel 021-455 0055 sau la DEP. RELATII CLIENTI din satul DRAGOMIRESTI DEAL, com. DRAGOMIRESTI VALE CLADIREA L 4, INDUSTRIAL PARK – CEFIN, JUD. ILFOV.(Program : Luni – Vineri 10.00 – 14.00 ).
- Drepturile si obligatiile consumatorului sint cele prevazute in O.G. NR. 130 / 2000, aprobata prin Legea 51 / 2003, privind regimul juridic al contractelor la distanta, si in O.G. 21 / 1992 republicata cu modificarile ulterioare, privind protectia consumatorilor, Legea 449 / 2003 privind vinzarea produselor si garantiile asociate acestora.
Consumatorii care achizitioneaza produse prin intermediul magazinelor noastre nu beneficiaza de dreptul de renuntare la cumparate, exceptie fac produsele din gama Kosmodisk cat si saltelele Dormeo.
Termen de testare returnare pentru SM CLUB - 10 zile lucratoare.


2. Informatii despre livrare

Produsele comandate vor fi livrate prin curier. Taxa de livrare se calculeaza in functie de destinatie si de greutatea coletului daca optezi pentru livrarea prin curier. Curierul va va anunta telefonic ziua si ora livrarii. Pentru unele din produse se poate opta pentru livrarea prin posta, taxa de transport in acest caz este 11,9 RON. In ambele cazuri, plata coletului se face la livrare: curierului sau la oficul postal. Curierul nu este angajat Studio Moderna si nu are dreptul sa desigileze coletul.

Pentru produsele aflate pe stoc, termenul de livrare este intre 5 si 10 zile, de la confirmarea telefonica a comenzii.

Plata comenzii se face la livrare. In colet vei primi si factura comenzii si toate datele referitoare la garantia produselor comandate.

Deasemenea poti cumpara direct produsele din magazinul nostru de prezentare din magazinele noastre.

Informatii privind exercitarea dreptului de retragere

Prin preluarea coletului si plata contravalorii acestuia, consumatorul este de acord cu urmatoarele conditii contractuale:

DREPTUL DE RETRAGERE

CONSUMATORUL ARE DREPTUL SA NOTIFICE IN SCRIS COMERCIANTULUI CA RENUNTA LA CUMPARARE, FARA PENALITATI SI FARA INVOCAREA UNUI MOTIV, IN TERMEN DE 14 ZILE DE LA PRIMIREA PRODUSULUI (DATA CHITANTEI PRIMITA DE LA FIRMA DE CURIERAT / DATA TRIMITERII COLETULUI CATRE STUDIO MODERNA SRL). CONSUMATORUL VA SUPORTA COSTUL LEGAT DE RETURNAREA PRODUSELOR. Consumatorul, inainte de expirarea perioadei de returnare (14 zile), trebuie sa informeze Studio Moderna cu privire la decizia sa de returnare, prin una din urmatoarele variante:

a) de a folosi modelul de formular de retragere. Caz in care se va descarca formularul de retragere, se va completa si se va trimite la adresa de email info@walkmaxx.ro cu subiectul: "Returnare Produse". Formularul de retragere poate fi descarcat AICI

b) de a face orice alta declaratie neechivoca in care isi exprima decizia de retragere din contract.

IN CAZUL DEPASIRII TERMENULUI DE 14 ZILE, CONSUMATORUL ISI PIERDE DREPTUL DE A RETURNA PRODUSUL (DE A SE RETRAGE DIN CONTRACT).

Pentru produsele Kosmodisk si Saltelele Dormeo, termenul de returnare este de 30 de zile calendaristice. Pentru saltelele Dormeo Renew si Roll Up ternenul de testare returnare este de 14 zile. Returnarea produselor se face postal, nu ramburs la adresa: OFICIUL POSTAL 83, CASUTA POSTALA 42, SECTOR 6, BUCURESTI, COD POSTAL 062610.

In cazul in care returnati produsele in vederea restituirii contravalorii trebuie sa returnati si eventualele cadouri primite la oficiul postal : O.P-83, C.P.-42, Sector 6, Bucuresti. Coletul (inclusiv eventualele cadouri) va fi returnat insotit de documentele prevazute la lit. a) sau b) de mai sus, copie carte de identitate, factura si chitanta original, sau de copii ale acestor documente. Produsele vor fi returnate in starea lor originala si in ambalajul original (ambalajul produsului trebuie sa fie protejat pe toata durata transportului de la client pana la livrarea in depozitul Studio Moderna. Consumatorul are obligatia sa returneze toate partile componente ale produsului returnat, in caz contrar Studio Moderna NU va restitui contravaloarea produsului in cauza).

Termenul de returnare a contravalorii produselor returnate este de 14 de zile de la receptionarea coletului de catre Studio Moderna in baza O.U.G. 34/2014. In cazul in care coletul nu este insotit de copii ale actelor cat si de toate partile componente ale produsului, Studio Moderna NU isi asuma nici o responsbilitate privind returnarea banilor sau solutionarea problemei reclamate. Putem amana rambursarea pana la data la care primim inapoi produsele. Studio Moderna va proceda la distrugerea produselor returnate incomplet in termen de 90 de zile de la data receptionarii produselor respective, fara a a avea nici o alta obligatie fata de client (returnarea contravalorii produselor sau restituirea produsului primit de la client).

Personalul SC STUDIO MODERNA SRL nu se deplaseaza la domiciliul clientului pentru ridicarea produselor. CONSUMATORUL NU POATE DENUNTA UNILATERAL CONTRACTUL IN CAZUL PRODUSELOR CARE SUNT SUSCEPTIBILE A SE DETERIORA SAU A EXPIRA RAPID (EX. PRODUSE COSMETICE, ULEIURI SI ADITIVI DE MOTOR, ETC.) CAT SI PRODUSELE SIGILATE CARE NU POT FI RETURNATE DIN MOTIVE DE PROTECTIE A SANATATII SAU DIN MOTIVE DE IGIENA SI CARE AU FOST DESIGILATE DE CONSUMATOR.

LIVRAREA PRODUSELOR catre consumator se va face in decurs de cel mult 30 zile de la incheierea contractului. Conditiile de mai sus nu se aplica produselor cumparate direct din magazinele Studio Moderna SRL

Conditiile de mai sus nu se aplica produselor cumparate direct din magazinele Studio Moderna SRL